Promotiile toamnei

Comanda acum si beneficiezi de pachete de reducere si cadouri surpriza!

Cos cumparaturiCos de cumparaturi

Cumpara

Pentru a cumpara mai multe produse dati click de mai multe ori pe cumpara acum!

Pentru a renunta la un produs dati click pe el in cosul de cumparaturi!

Cate unul pentru fiecare stil!

Sampon uscat clasic

Batiste Dry Shampoo Original - Clasicul te caracterizeaza

Batiste Original este primul din gama sa si cel mai cunsocut. Se produce de 30 de ani si nu da gres niciodata. Este perfect pentru orice tip de par si pentru toate gusturile. Te va cuceri cu mirosul fresh si discret, care iti va reimprospata parul numaidecat, lasandu-i o mireasma naturala.

Pret: 27 lei/buc
Blush Batiste Dry Shampoo

Batiste Dry Shampoo Blush - La vie en rose

Toata lumea iubeste Batiste Blush! Batiste Blush este cel mai feminin produs din gama sa. Mirosul sau te duce cu gandul la o dimineata inrourata de vara, in care adierea vantului iti aduce miresme de liliac.

Pret: 27 lei/buc
Sampon uscat Batiste Tropical

Batiste Dry Shampoo Tropical - Pentru visataorea din tine

Batiste Tropical este exotic pur si simplu! Gandeste-te la plajele insorite de vara, la palmieri umbrosi si la marea involburata. Mirosul placut de cocos te va face sa te indragostesti de Batiste Tropical!

Pret: 27 lei/buc
Batiste Dry Shampoo Cherry

Batiste Dry Shampoo Cherry

Cherry este pentru persoanele cu un look tineresc, dulce si plin de influente retro. Noua formula confera o aroma minunata de cirese in timp ce iti da aspectul perfect al parului!

Pret: 27 lei/buc
Batiste dry shampoo Lace

Batiste Dry Shampoo Lace

Lace este special creat pentru femeile care iubesc stilul vintage. Emanand o aroma usor sofisticata, cateva pulverizari vor lasa parului aspectul curat si fresh.

Pret: 27 lei/buc
Batiste XXL

Batiste XXL Volume

Mareste volumul! Batiste XXL combina efectul de baza al samponului uscat cu efectul de volum astfel incat parul tau sa arate exact cum iti doresti!

Pret: DOAR 28 lei/buc
Batiste dry shampoo Fresh

Batiste Fresh

Notele racoritoare, imbietoare si fresh fac ca acest sampon uscat unisex sa fie indragit atat de femei cat si de barbati. Este metoda ideala de a reimprospata parul intre spalari.

Pret: DOAR 28 lei/buc
Batiste dry shampoo Medium & Brunette

Batiste Medium & Brunette - Saten natural sau vopsit?

Satenele se pot juca acum cu inca o varianta de sampon uscat, dar de data aceasta creata special pentru ele. Ai incercat toate variantele gamei Batiste, dar totusi vrei ceva nou?

Batiste Brunette este ideal pentru toate nuantele de par saten. Brunette ii ofera parului castaniu ocazia de a se simti unic si rasfatat.*

Pret: DOAR 28 lei/buc
Batiste Dark&Deep Brown

Batiste Dark & Deep Brown - Pentru un negru misterios!

Batiste s-a gandit la toate! Parul tau este negru intens si vrei sa iti arati in fiecare moment culoarea lui stralucitoare si minuanta?

Batiste Black, cu un usor pigment negru iti arata ca samponul uscat este la fel de simplu de folosit si pe parul negru! Si in plus, te va cuceri si cu mirosul discret, ideal pentru toate gusturile!*.

Pret: DOAR 28 lei/buc
Batiste dry shampoo Blush  On the Go

Batiste Dry Shampoo Blush On the Go -

Acelasi continut Blush in cantitate mai mica de buzunar!

Pret: DOAR 15 lei/buc
Batiste dry shampoo Original  On the Go

Batiste Dry Shampoo Original On the Go -

Acelasi continut Original in cantitate mai mica de buzunar!

Pret: DOAR 15 lei/buc

* Pigmentul continut in sampoanele Brunette si Black nu este permanent si nici nu afecteaza culoarea actuala a parului. Pudra de talc din compozitia samponului a fost colorata pentru a evita aspectul usor albicios pe parul inchis la culoare! Efectul final este identic cu al celorlalte sampoane din gama.

Nota: Preturile nu includ transportul in in tara.

Multe alte reduceri personalizate! Comanda acum!